Stoelmassage

Stoelmassage 

Een stoelmassage wordt gegeven in een speciale comfortabele stoel bovenop de kledij zonder massageolie. Dit maakt het een heel laagdrempelige vorm van massage. 

Stoelmassage is een combinatie van ontspanningsmassage en drukpuntmassage uit de acupressuur en shiatsu. 

Het hoofd, de nek, rug en armen worden behandeld. Dit zijn meestal ook de zones waar stress en spanning zich vastzetten en klachten veroorzaken. De spieren en gewrichten worden terug soepel gemaakt. 

Lang in dezelfde houding achter een computerscherm zitten of bepaalde bewegingen repetitief herhalen, kan voor blokkages en andere klachten zorgen. Stoelmassage kan ook verlichting brengen bij RSI-klachten zoals een muisarm, tenniselleboog of carpaal tunnel syndroom. 


Een stoelmassage is ook ideaal om dit als bedrijf aan uw werknemers aan te bieden. Er kan ook een korte versie van de massage gegeven worden waarbij het mogelijk is om 5 mensen per uur te masseren. Ontspannen werknemers zijn productiever en minder vaak ziek.

Een stoelmassage is ook mogelijk op bedrijfsfeesten, evenementen en teambuildings. Vraag gerust naar aangepaste tarieven voor een bedrijfsmassage.  


De massage is niet alleen heel ontspannend maar ook een weldaad voor het hele lichaam. De combinatie van ontspanningsmassage  en acupressuurtechnieken zorgt ervoor dat de spieren terug soepel worden en blokkades opgeheven worden. 


Praktisch:

Een stoelmassage duurt ongeveer een half uur.

Kostprijs: 20 €